NÅR UNIVERSET HAR ANDRE PLANER

Nogle gange har universet bare andre plan NÅR UNIVERSET HAR ANDRE PLANER Nogen gange har universet bare andre planer end dem, vi lige havde lagt i kalenderen Lad os øve os i at se gaven i de impulsive magiske øjeblikke. Og stole på der ligger både lærdom og noget kærligt til os... lige der.

 

YOU > ME > NATURE

SÆT TEMPOET NED OG
BLIV MERE EFFEKTIV

1. Bryd dine mobilvaner

Mailen tikker ind, telefonen ringer og du liiige skal svare på en sms. Vi kender det alle, vups så er tiden gået, og vi løber pludselig dobbelt så stærkt for at nå det hele. SLUK for telefonen og fjern dig selv fra ting og støj, der kan forstyre dig.

 

Sæt uret på 35 min, træk vejret og gi’ den gas! Hold en pause, og gør det igen, til du er færdig. En god og sund vane jeg tit anbefaler, er at lære dig selv at holde din telefon på flymode. Når du vågner, så lad endelig telefonen være slukket den første time. Sluk notifikationer som mail, messenger og diverse app's, og tjek istedet når du har tid og behov, men lad det aldrig blive et forstyrende element i din dag. Planlæg dine intentioner for dagen uden afbrydelser. Når du planlægger den tilstand, du ønsker for dagen, om morgenen, er der en langt større chance for, du bibeholder den igennem dagen og dermed, når det du har sat dig for.

 

2. Skru ned for dine forventninger

Selv de kærligste intentioner kan stresse hvis der er for meget af det! Jeg er pjattet med kærlige og sunde vaner. Dog kan det hele blive så ambitiøst og overvældende, at det føles som endnu en ting vi skal, istedet for noget vi gør af lyst og med kærlighed til os selv. Meditation, morgentræning, smuk smoothie bowl i regnbuens farver, nybagte paleobrød og creative madpakker til ungerne, kan der muligvis skrues lidt ned for. Mediter evt. 10 min istedet for 45 min osv. - Skru' ned, prioriter!

 

3. Sæt tid af

Sig, NU arbejder jeg i 35 min, og når uret ringer så drik lidt vand, stræk kroppen og start på ny, til missionen er løst. Sæt din alarm til både arbejdet og pausen.

 

4. Prioritér

Skriv kun de VIGTIGSTE ting på din to-do-liste. Gør den nu ikke for lang – sortér! Sørg for, at de ting, der ligger på bordet, er det, du lige nu skal beskæftige dig med og ikke alt muligt andet. Ha’ evt dine projekter i forskellige mapper eller bunker, og hav kun det fremme, du skal arbejde med lige nu.

 

5. Én ting af gangen

Arbejd på én ting af gangen! Så ikke noget med at tømme opvaskemaskinen, arbejde på hjemmeside eller lave fotoalbum fra ferien samtidig. Har du gang i for mange ting eller roder det med forstyrrende elementer på "skrivebordet", kan det resultere i, at du mentalt mister overblikket og tit også lysten og energien. Beslut dig for, hvad du vil fokusere på den pågældende dag. Hvad er vigtigst du gør nu, for at dette projekt kan blive ved med at udvikle og rykke sig fremad.

 

6. Ret dit mindset

Spørg dig selv - "gør jeg dette af pligt, fordi jeg plejer, eller fordi jeg føler jeg burde?" Dine tanker kan blive sådan lidt offeragtig… “Åhhh, det er også bare så hårdt" Tænk istedet, at det her er noget du prioritere. Du er kaptajnen, der styrer skibet sikkert hjem. Du er på en mission mod noget, der giver mening! At rette dit mindset og tænke - jeg gør dette som et bevidst valg, giver en mere positiv, fri og handlekraftig fornemmelse. Tænk over, hvad du går på kompromis med ved at storme afsted... Og er der andre - evt. mand, dine børn, der "lærer" ubevidst af din adfærd. Er dette en sund vane du ønsker at beholde eller er der evt. andre, nye og sundere veje til dit mål.

 

7. En off-dag

Sidst, men ikke mindst... Tilgiv dig selv for at have en off-dag, en af de der dage, hvor energien har gemt sig… hvor det eneste du og din krop har brug for, er hvile, at trække vejret dybt og at komme lidt væk fra tankerne og dine planer. Det virker tit til fornyede energi og et positive flow.

 

8. Giv dig selv anerkendelse

Sørg for at stoppe op og se, hvad du har udført, hvor langt du faktisk er nået og nyd rejsen mod målet. Hvert skridt er en vigtig del mod det endelig mål … husk det! Ros dig selv Sig til dig selv... super godt gået! Giv dig selv en gave. Når jeg er færdig med dette, så må jeg …- f.eks. spise en lækker frokost, sludre med en veninde, gå tur i skoven, spise et stykke chokolade, ta' en lur. Hvad end, der motiverer dig.

 

9. Bryd med gamle overbevisninger

Bliv bevidst om dine gamle tanker om, hvordan du er og hvordan du før har tænkt, du var effektiv. Tænk nye muligheder, nye veje. Gå til venstre, hvor du før gik til højre.

 

10. Guide dig selv

Vær selektiv, guide dig selv til der, hvor roen er og find dit eget tempo. Skab din egen skønne base, det dejligste sted, hvor du kan arbejde. Lav evt. et hjemmekontor, måske et hyggeligt hjørne ved pejsen eller ved et lyst vindue. Forkæl dig selv med et inspirerende miljø med nye blomster, gode vibes, hjemmelavet juice og din ynglings arbejds-playliste.

 

Et par ekstra fif til dig:

Ps. Jeg burger selv app’en Wunderlist på min mobil. Det er en god reminder-app, hvor du kan kreere lister for forskellige projekter. Pssst! Og så har den en fantastisk pliiing-lyd, når du checker en ting af som færdig… Total satisfying. Du kan også bruge noter til at skrive dine ideér ned. Så stresser du ikke over om du glemmer det. Og ja, alt dette virker fint på fly-mode:) De bedste ønsker om både ro og effektivitet til jer alle

FRYGTBASEREDE BESLUTNINGER

Om vores frygtbaserede beslutninger... og hvordan de spænder ben for vores lykke, den sunde udvikling og vores sande kraft i livet ❥

NÅR LIVET LARMER

"Når livet larmer"... Har vi behov for stilhed! 
Morgentur
& ucensurerede kærlige tanker ❥

  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
  • LinkedIn - sorte cirkel