top of page

NÅR UNIVERSET HAR ANDRE PLANER

Nogen gange har universet bare andre planer end dem, vi lige havde lagt i kalenderen Lad os øve os i at se gaven i de impulsive magiske øjeblikke og stole på der ligger både lærdom og noget kærligt til os... lige der.

 

YOU > ME > NATURE

SÆT TEMPOET NED, VÆR' SELEKTIV OG
BLIV MERE EFFEKTIV

GODE SUNDHEDSVANER

1. Meditér, kom ud i naturen, skriv dine tanker ned - for spirituel energi

2. Spis nærende, træn, hvil, sov min. 8 timer - for fysisk energi

3. Kram, kys og grin, tal med dem du holder af - for emotionel energi

4. Sæt mål, planlæg, sæt i kalenderen - for mental energi

5. Timeblock, strukturér , vær selektiv med din tid - for business energi

Lad dig inspirere og at lav din egen liste over spirituel, fysisk, emotionel, mental og business energi.

MERE EFFEKTIVITET

Bryd dine mobilvaner 

Mailen tikker ind, telefonen ringer og du skal liiige svare på en sms. Vi kender det alle, vups så er tiden gået, og vi løber pludselig dobbelt så stærkt for at nå det hele. SLUK for telefonen og fjern dig selv fra ting og støj, der kan forstyre dig. 

 

God morgen

Når du planlægger den tilstand, du ønsker for dagen, om morgenen, er der en langt større chance for du bibeholder den op igennem dagen og dermed, når det du har sat dig for. 

En god og sund vane jeg tit anbefaler, er at lære dig selv at holde din telefon på flymode i starten af dagen eller i pauser i løbet af dagen, når du er fokuseret på at løse en ting af gangen uden forstyrrelser.

Når du vågner, så lad endelig telefonen være slukket den første time. Sluk notifikationer som mail, messenger og diverse app's, og tjek istedet når du har tid og behov, men lad det aldrig blive et forstyrrende element i din dag. Planlæg dine intentioner for dagen uden afbrydelser, inden du starter dagens program.

Få det overstået

Få gjort det, du før har haft tendens til at sylte, først eller det du ikke helt har lyst til. På den måde giver du resten af dagen en mere let følelse og mere energi.

 

Skru ned for dine forventninger og prioritér

Selv de kærligste intentioner kan stresse, hvis der er for mange af dem! Nogen gange er færdig vigtigere end perfekt. Det hele kan blive så ambitiøst og overvældende, at dine to-do's og arbejdsopgaverne strander eller du tager dig selv i for mange overspringshandlinger.

Meditation, styrketræning, bestyrelsesposter, events, en have der står snorlige, kreative madpakker til ungerne osv., kan der muligvis skrues lidt ned for. Vil vi det hele, når vi tit kun det halve. 

Få gjort det vigtigste først - skru' ned, prioriter!

Find dine egne sundhedsvaner

Bliv bevidst om, hvilke ting der motiverer dig til en positiv hverdag.

Spirituel, fysisk, emotionel, mental og business energi.

Spørg dig selv:

Hvad er det vigtigste du skal udrette idag. Prioriter! Timeblock til du er færdig med den vigtigste ting.

Hvilke 3 ting kan jeg starte dagen med, som gør resten af dagen nemmere og mere positiv?

Er der ting jeg har udskudt eller ikke har lyst til, så gøre dem først.

Hvordan vil du have det, når det vigtigste du skal lave idag, er vinget af? 

 

Timeblock

Sig, NU arbejder jeg i 25 -30 min, og når uret ringer, så sæt tiden til 5 min pause. Få lidt at drikke, en snack, stræk kroppen, få lidt frisk luft og start på ny, til missionen er løst. Sæt din alarm til både arbejdet og pausen. 

 

Prioritér

Skriv kun de VIGTIGSTE ting på din to-do-liste. Gør den nu ikke for lang – sortér! Sørg for, at de ting, der ligger på bordet, er det, du lige nu skal beskæftige dig med og ikke alt muligt andet. Hav evt. dine projekter i forskellige mapper eller bunker, og hav kun det fremme, du skal arbejde med lige nu. På den måde bliver du ikke så nemt distraheret.

 

Én ting af gangen 

Arbejd på én ting af gangen! Så ikke noget med at tømme opvaskemaskinen, slå græsset, arbejde på hjemmeside eller lave fotoalbum fra ferien samtidig. Har du gang i for mange ting eller roder det med forstyrrende elementer på "skrivebordet", kan det resultere i, at du mentalt mister overblikket og tit også lysten og energien. Beslut dig for, hvad du vil fokusere på den pågældende dag. Hvad er vigtigst du gør nu, for at dette projekt kan blive ved med at udvikle og rykke sig fremad. 

 

Ret dit mindset 

Spørg dig selv - "gør jeg dette af pligt, fordi jeg plejer, eller fordi jeg føler jeg burde?" Dine tanker kan blive sådan lidt offeragtig. “Åhhh, det er også bare så hårdt" Tænk istedet, at det her er noget du prioritere. 

Jobbet kan f.eks være en mulighed for at udtrykke dig, gøre en forskel, gøre noget du er god til, samtidig med det giver dig mere økonomisk frihed.

Du er kaptajnen, der styrer skibet sikkert hjem. Du er på en mission mod noget, der giver mening for dig! At rette dit mindset og tænke - jeg gør dette som et bevidst valg, giver en mere positiv, fri og handlekraftig fornemmelse. Det er dig der siger til og fra, og det er dig, der til hver en tid kan vælge på ny.

 

Off-dag og pauser

Sidst, men ikke mindst - tilgiv dig selv for at have en off-dag, én af de der dage, hvor du bare ikke føler dig lige så effektiv. Nogen gange har du og din krop bare brug for ekstra hvile, at trække vejret dybt, være i naturen og komme lidt væk fra tanker og planer. 

Vi returnere med fornyet energi, når vi giver os selv åndehuller og oplever ofte højere effektivitet, når vi får lyttet. Vi har alle brug for pauser, hvor vi nulstiller. 

Hvordan nulstiller du?

 

Giv dig selv anerkendelse 

Sørg for at stoppe op og se, hvad du har udført, hvor langt du faktisk er nået og nyd rejsen mod målet. Hvert skridt er en vigtig del mod det endelig må, husk det! Ros dig selv. Sig til dig selv... super godt gået! 

Giv dig selv en gave. Når jeg er færdig med dette, så må jeg … f.eks. spise en lækker frokost, sludre med en ven, gå tur i skoven, spise et stykke chokolade, kør en tur på motorcyklen, ta' en lur. Hvad end, der motiverer dig. 

 

Bryd med gamle overbevisninger 

Bliv bevidst om dine gamle tanker, hvordan du er og hvordan du før har tænkt, du var effektiv. Tænk nye muligheder, nye veje. Gå til venstre, hvor du før gik til højre. 

 

Guide dig selv 

Vær selektiv, guide dig selv til der, hvor du trives i dit workflow. Skab din egen skønne base. Lav evt. et fedt hjemmekontor, måske et hyggeligt hjørne ved pejsen eller ved et lyst vindue. Forkæl dig selv med et inspirerende miljø med nye blomster, gode vibes, hjemmelavet juice og din ynglings arbejds-playliste. 

 

De bedste ønsker om både ro og effektivitet til dig.

FRYGTBASEREDE BESLUTNINGER

Om vores frygtbaserede beslutninger... og hvordan de spænder ben for vores lykke, den sunde udvikling og vores sande kraft i livet ❥

NÅR LIVET LARMER

"Når livet larmer"... Har vi behov for stilhed! 
Morgentur
& ucensurerede kærlige tanker ❥

bottom of page